Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Galawedstrijd in Jan Breydel: herbeleef het mooiste doelpunt van de avond

Galawedstrijd in Jan Breydel herbeleef het mooiste doelpunt van de avond

Een uitverkocht Jan Breydel werd vrijdagavond getrakteerd op 7 doelpunten, waarvan maar liefst 6 in het juiste net. Onderstaand de mooiste goal van de avond.

Lior Refaelov die met een listig steekpassje de vrijlopende Ruud Vormer bedient. De Nederlander die met een al even listig hakje Jelle Vossen zijn vierde van de avond op een schoteltje aanbiedt. Wat ons betreft veruit de mooiste goal van de avond.

Michel Preud’homme waagde zich zelfs aan een vreugdedansje: “Ik was inderdaad heel blij na die goal. Vooral omdat het collectief het daar haalde van het individuele. Vormer kon ook zelf trappen, maar legde toch nog af”, klonk het onder meer. Vanzelfsprekend mocht matchwinnaar Vossen na afloop de Brugse overwinningsgezangen dirigeren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws