Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Franse traditieclub wil Ryan een uitweg bieden’

Mathew Ryan (Club Brugge) (2)

Na twee ijzersterke seizoenen bij Club Brugge versierde Mathew Ryan in de zomer van 2015 een droomtransfer naar Valencia, maar het verblijf van de Australiër in Spanje heeft voorlopig meer weg van een nachtmerrie. Hij speelde het voorbije anderhalf jaar slechts tien competitiewedstrijden en is er tegenwoordig zelfs derde doelman. Hij gaf dan ook al aan open te staan voor een vertrek in januari als zijn situatie niet verandert.

Er werd dan ook gesuggereerd dat Ryan eventueel zou kunnen terugkeren naar Club in januari, maar dat lijkt er helaas niet van te zullen komen. De 24-jarige geniet wel voldoende interesse uit andere landen. In Frankrijk blijkt hij bijvoorbeeld gegeerd te zijn. Na Olympique Lyon zou nu ook een andere club zich gemeld hebben.

Volgens El Mundo Deportivo wil ook Olympique Marseille Ryan naar de Ligue 1 halen. De Franse traditieclub zag vorige zomer met Steve Mandanda zijn sluitstuk vertrekken en haalde nog geen vervanger.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws