Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Franse topclub trekt aan de mouw van Ryan’

Mathew Ryan Blauwe Schoen (Club Brugge)

Mathew Ryan verkaste in de zomer van 2015 voor zo’n 7 miljoen euro naar Valencia, maar veel plezier beleefde de ex-doelman van Club Brugge nog niet aan die overgang. Coach Cesare Prandelli degradeerde de 24-jarige Australiër zelfs tot derde doelman. Een uitleenbeurt of zelfs definitieve transfer lijkt komende winter dan ook in de maak. 

Club Brugge volgde de situatie van zijn gewezen publiekslieveling op de voet, maar naar verluidt wil Ryan zowel sportief als financieel hoger mikken. Een terugkeer naar Jan Breydel lijkt er dus – voorlopig althans – niet meer in te zitten.

Met onbetwistbare nummer één Diego Alves en tweede doelman Jaume Domènech is de kans op een verlengd verblijf in Mestalla erg klein voor Ryan. Mogelijk biedt Lyon echter een uitweg voor de ex-Bruggeling.

Het Spaanse Radio Taronja meldt immers dat de ploeg uit de Ligue 1 gepolst heeft naar de voorwaarden van het Australische sluitstuk. De Franse topclub is ervan overtuigd dat het aan de eisen van Ryan en Valencia kan voldoen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws