Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Flankspeler op weg naar de uitgang bij Club Brugge

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

Afgelopen zomermercato hield Club Brugge het relatief rustig. De landskampioen was genoodzaakt om Thomas Meunier naar PSG te laten gaan, maar versterkte zich met Ricardo van Rhijn, Tomás Pina en Anthony Limbombe. Tijdens de wintertransfermarkt zou er wel eens wat meer kunnen bewegen bij Blauw-Zwart.

Langs uitgaande zijde is de kans reëel dat Felipe Gedoz andere oorden opzoekt. De 23-jarige Braziliaan verzamelde dit seizoen nog maar 162 speelminuten en moest zijn invallersstatuut inruilen voor een plaatsje op de tribune.

Volgens Gazeta Esportiva en Paulo Freitas – een doorgaans goed geïnformeerde volger van Braziliaanse voetballers – vinden er momenteel vergevorderde onderhandelingen plaats tussen Santos en Gedoz. Een akkoord op clubniveau is er evenwel nog niet.

felipe-gedoz-club-brugge-leicester-city

De Braziliaanse eersteklasser staat momenteel tweede in de competitie, op zes punten van het Palmeiras van huurling Leandro Pereira. Gedoz zelf is alleszins voorstander van een nieuwe uitdaging. Hij kan zijn draai maar moeilijk vinden in België en haalde onlangs op Instagram nog uit naar zijn ‘haters’ op Jan Breydel.

Tot slot loopt het contract van Gedoz in 2017 af. Als Club dus nog een transfersom wil vangen, moet het de jonge vleugelspits deze winter laten gaan. Eerder toonden Cruzeiro en Atlético Mineiro ook al interesse in Gedoz. En intussen zou ook Flamengo zich in de strijd mengen. Dat meldt Fla Hoje.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws