Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Filip Joos moet Extra Time-zitje afstaan aan Ruud Vormer

Ruud Vormer (Club Brugge - KV Mechelen)

Maandagavond namen Frank Raes, Filip Joos, Jan Mulder, Franky Van der Elst en Wesley Sonck naar goede gewoonte het voorbije voetbalweekend onder de loep. Joos kwam daarbij met een opvallende anekdote.

Iedereen die al eens heeft afgestemd op Extra Time kent ongetwijfeld de “Keek op de week” van Filip Joos. Maar liefst 7 jaar geleden bestond die rubriek ook al en destijds toonde de analist een knap doelpunt van Real Madrid, waarbij Guti uitpakte met een heerlijk hakje op Benzema. “Als een speler in de Belgische competitie ooit zo scoort, mag hij op mijn plaats komen zitten”, klonk het.

Een wel erg oplettende kijker confronteerde Joos 7 jaar na zijn uitspraak via mail met het gelijkaardige hakje van Vormer op Vossen. “Creepy dat iemand dat nog weet, maar ik wil mijn plaats gerust een weekje afstaan aan Vormer”, reageert de analist. Benieuwd of onze middenvelder ingaat op de uitnodiging… Onderstaand overigens ook de beelden van beide hakjes.

Het hakje van Guti (2009)

Het hakje van Vormer (2016)

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws