Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Filip Joos fluit Vanaken terug: “Ik ben het niet eens met hem”

Filip Joos (analist)

Na het 1-1 gelijkspel van Club Brugge tegen KRC Genk was Hans Vanaken niet te spreken over de manier waarop Peter Maes en zijn manschappen kwamen voetballen op Jan Breydel. Filip Joos gaat niet akkoord met met de middenvelder van Blauw-Zwart.

De Brugse spelers en supporters konden zich zondagnamiddag maar moeilijk vinden in de speelstijl van Blauw-Wit. “Anti-voetbal”, klonk het meermaals vanop de tribunes. Zo kreeg Genk-doelman Marco Bizot een geel karton onder zijn neus geschoven voor tijdrekken en in het slot van de match veinsde hij een blessure.

“Er was maar één ploeg die wilde voetballen en één ploeg wilde dat zo goed mogelijk afbreken door tijd te winnen en fouten te maken”, vertelde Vanaken na afloop (lees hier het hele interview). Filip Joos is echter een andere mening toegedaan.

“Ik ben niet akkoord met Vanaken, dat Racing Genk niet kwam om te voetballen”, vertelt de analist aan Studio Brussel. “Het spreekt voor zich dat Genk in Brugge niet naar voor gaat rushen. En zeker niet na die 0-1. Ze waren donderdag ook nog heel diep gegaan tegen Athletic Bilbao (5-3). Dus vond ik hun speelwijze niet onbegrijpelijk.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws