Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Extra Time kleurt maandagavond Blauw-Zwart

Vanavond en komende weken géén Extra Time op tv

Maandagavond analyseren moderator Frank Raes en zijn gasten in Extra Time naar goede gewoonte het voorbije voetbalweekend. Deze keer hebben Club-fans een goeie reden om af te stemmen op het voetbalpraatprogramma.

Het gelijkspel tussen Club Brugge en KRC Genk zal uitvoerig geanalyseerd worden, aangezien Stefano Denswil straks te gast is bij Extra Time. De Nederlandse verdediger was tegen de Limburgers opnieuw één van de uitblinkers en zag zijn goeie prestatie beloond worden met een plaatsje in het Topelftal van de Week.

Denswil krijgt het gezelschap van twee gewezen Club-spelers: Marc Degryse en Wesley Sonck. Eerstgenoemde speelde van 1983 tot 1989 voor Blauw-Zwart, terwijl laatstgenoemde van 2007 tot 2010 in Jan Breydel vertoefde. Wie de uitzending niet wil missen, moet straks om 22.00u afstemmen op Canvas.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws