Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-bondscoach: “Martinez’ goeie relatie met de baas van Club zal niet vreemd zijn aan selectie Simons”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

De beslissing van Roberto Martinez om voor Timmy Simons te kiezen als back-up voor zijn defensie tegen Estland zorgde voor heel wat ophef. De ene sprak van het enige juiste oordeel, de ander van een schandaal. Ex-bondscoach Wilfried Van Moer fronst de wenkbrauwen.

“Je hebt Nicolas Lombaerts en je hebt ook Jelle Van Damme, die in de Verenigde Staten zijn matchen speelt. Daarom verbaast het me dat de bondscoach Timmy Simons opriep tegen Estland”, vertelt Van Moer aan Het Belang van Limburg.

“Hij kent Simons natuurlijk, maar ik vraag me toch af wie hem dat ingefluisterd heeft. Zijn goeie relatie met de baas van Club Brugge en de KBVB (Bart Verhaeghe, nvdr) zal er wel niet vreemd aan zijn. Nu goed, veel risico nam de bondscoach niet.”

“Hoe zwak Estland was, bleek tijdens de wedstrijd. Door de vlotte zege zag Martinez zich zelfs moreel een beetje verplicht om Simons nog een korte invalbeurt te geven. Fijn voor Timmy. Maar het zal wel eenmalig zijn geweest, zeker?”, besluit Van Moer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws