Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels, Refaelov en De Bock plakken datum op hun comeback

Refaelov - Engels

De Brugse ziekenboeg draaide ook dit seizoen al heel wat overuren, maar geleidelijk aan komt daar verandering in. De interlandbreak is dan ook welgekomen voor Blauw-Zwart. Zo zal Michel Preud’homme binnenkort weer over enkele van zijn absolute sterkhouders kunnen beschikken.

Maandag mocht de Brugse coach maar liefst drie spelers opnieuw verwelkomen: Bjorn Engels, Lior Refaelov en Laurens De Bock verschenen op het oefenveld en werkten een individuele trainingssessie af. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Terwijl Engels en Refaelov al met de bal mochten trainen, stond er voor De Bock een doorgedreven looptraining op het programma.

De Bock zou de uitmatch tegen STVV – die na de interlandbreak plaatsvindt – moeten halen. Refaelov mikt dan weer op de eerstvolgende thuismatch van Club, op 25 november tegen KV Mechelen. Op Engels is het tot slot nog eventjes wachten. De centrale verdediger zou graag terug helemaal fit zijn tegen de winterstage.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws