Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Een dagje rusten? Daar doen Vormer en Simons niet aan mee

Een dagje rusten Daar doen Vormer en Simons niet aan mee

Op de leeftijd dat Sven Nys stopte met veldrijden, dook Timmy Simons nog bij de Rode Duivels op. Maar de kapitein van Club Brugge kan ook met een fiets overweg. Ruud Vormer – één van die andere jongens met een geweldige mentaliteit bij Blauw-Zwart – was dé geknipte man om hem te vergezellen.

Als mede-eigenaar van veldritteam Crelan-Vastgoedservice werd Simons gevraagd om deel uit te maken van een reportage voor PlaySports. Samen met ploegmaat Vormer verscheen hij in authentiek Club-shirt op de afspraak. De “No Sweat No Glory”-leuze is immers minstens even toepasselijk in de cyclocross.

Cyclocross 🚴🏻🚴🏻 Top middag 👍🏻👍🏻. #reportage #playsports

Een foto die is geplaatst door Ruud Vormer (@r.vormer) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws