Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Denswil baalt: “Veel te laat laten zien dat we kunnen voetballen”

stefano-denswil-club-brugge-leicester-city

Club Brugge kon op voetballend vlak zijn voet naast die van FC Porto zetten, maar dat toonde zich net iets efficiënter en won zo met 1-0. De ontgoocheling was dan ook groot bij Club, ook bij Stefano Denswil.

“We hebben veel te laat laten zien dat we kunnen voetballen”, zuchtte de Nederlandse verdediger voor de camera’s van Q2. “In de tweede helft hebben we getoond wat we kunnen. Als we dat in de eerste helft ook hadden gedaan, dan had deze wedstrijd er helemaal anders kunnen uitzien.”

Daar had de invalbeurt van Anthony Limbombe bij de rust veel mee te maken. “Hij is een speler die graag zijn mannetje opzoekt en dat heeft hij vandaag goed gedaan. Dan zie je dat er ook veel dreiging van hem uitgaat. We hebben vandaag weinig weggegeven, dan is het ook extra zuur dat we op een spelhervatting die goal tegen krijgen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws