Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse benoemt 2 lichtpunten bij Club en is hard voor 2 andere spelers

Marc Degryse (analist)

Club Brugge speelde op het veld van Porto zeker geen onverdienstelijke wedstrijd, ondanks dat het met een vertimmerd elftal aan de aftrap kwam. Zo stonden onder andere Bolingoli, Diaby en Wesley nog eens in de ploeg. Maar niet allemaal hebben ze hun kans gegrepen.

“Diaby straalde geen vertrouwen uit en is duidelijk uit vorm – pijnlijk als je weet dat hij vorig seizoen nog topschutter was bij Club. Bolingoli viel eveneens uit de toon”, luidt het strenge oordeel van Marc Degryse in Het Laatste Nieuws. Twee andere spelers deden het wel goed.

“Wesley is een ander verhaal. Hij bleef nog redelijk overeind tegen sterke kerels als Felipe, Marcano en Danilo. Er is nog werk aan Wesley, maar je ziet dat hij potentieel heeft. Hij is nog altijd maar 19, hé. Ook Poulain mag terugkijken op een verdienstelijke wedstrijd, wetende dat hij nog maar net terug is uit blessure.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws