Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Cock is nog steeds grote fan van Club: “Toen heb ik geweend”

De Cock is nog steeds grote fan van Club Toen heb ik geweend

Olivier De Cock maakte van 1995 tot 2006 het mooie weer bij Club Brugge en is tegenwoordig werkzaam in een immobiliënkantoor in Damme. In de tussentijd is de gewezen rechtsachter zijn liefde voor Blauw-Zwart nog altijd niet verloren en geeft hij de Brugse microbe door aan zijn zoon.

“Ik volg Club absoluut nog”, vertelt De Cock aan FCB Support. “Het einde van vorig seizoen zal ik niet snel vergeten. Het moést gewoon gebeuren, maar we moesten daarvoor uiteindelijk wel nog eerst winnen van Anderlecht hé.”

“Eerst was er die geweldige verwelkoming van de spelersbus en daarna zat ik natuurlijk in de tribune tijdens de match. Pas bij de 3-0 besefte ik dat het eindelijk nog eens zover was. Toen wist ik dat het ging gebeuren en begon ik te wenen. Dat is Club Brugge, het Blauw-Zwarte gevoel dat naar boven kwam”, besluit De Cock, die vandaag 41 kaarsjes uitblaast. BlauwZwartFans wil Olivier bij deze dan ook van harte proficiat wensen!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws