Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Sint-Truiden en Club Brugge

Jelle Vossen doelpunt (Club Brugge - FC Porto)

Na de interlandbreak hebben Sint-Truiden en Club Brugge de eer om de laatste speeldag van de heenronde op gang te trappen. De Kanaries hebben de punten broodnodig in de strijd tegen de degradatie, terwijl Blauw-Zwart de voeling met de top 3 niet wil verliezen.

Michel Preud’homme kan tegen STVV niet rekenen op geblesseerden Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie) en Abdoulay Diaby (lies). Laurens De Bock is volledig hersteld van zijn knieblessure, maar zit nog op de bank. Opvallend: ook geen Hans Vanaken en Anthony Limbombe in de basiself van Blauw-Zwart. Claudemir en Wesley Moraes staan wél aan de aftrap.

Ivan Leko – die tijdens de laatste Brugse zege op Stayen (2006) onze clubkleuren nog verdedigde – kan op zijn beurt niet rekenen op Yuji Ono en Wolke Janssens. Sascha Kotysch was onzeker, maar is tijdig fit geraakt voor het duel tegen de landskampioen. Zoals eerder aangekondigd op BlauwZwartFans geen William Dutoit bij STVV. Lucas Pirard maakt dan ook zijn debuut in de Jupiler Pro League.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Cools, Denswil, Poulain, Van Rhijn, Simons, Claudemir, Vormer, Izquierdo, Wesley en Vossen

Wisselspelers: Bruzzese, Mechele, De Bock, Pina, Vanaken, Limbombe en Gedoz

Opstelling Club Brugge

Opstelling Sint-Truiden

Pirard, Bagayoko, Kotysch, Pulido, Cuevas, Fernandes, Valdivia, Peeters, Bezus, Gerkens en Koubemba

Extra scheidsrechterlijke hulp

Stayen is er klaar voor

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws