Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij FC Porto en Club Brugge

Jelle Vossen doelpunt (Club Brugge - FC Porto)

Club Brugge gaat in Porto op zoek naar zijn allereerste punten in deze Champions League, maar een makkelijke opdracht wordt dat zeker niet. Het is wel van moeten voor Blauw-Zwart, anders is een Europese lente zelfs geen droom meer.

Michel Preud’homme moet het in het Estadio do Dragão nog altijd doen zonder de geblesseerden Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie) en Laurens De Bock (patellapees). Benoit Poulain is wél fit geraakt en staat gewoon aan de aftrap.

Club treedt aan in een verrassende opstelling, waarin Diaby en Bolingoli de flanken bezetten. Wesley is de diepe spits. Hans Vanaken, Jelle Vossen, Anthony Limbombe én José Izquierdo zitten zo op de bank.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Van Rhijn, Denswil, Poulain, Cools, Pina, Claudemir, Vormer, Diaby, Bolingoli en Wesley

Bankzitters: Bruzzese, Vossen, Izquierdo, Limbombe, Gedoz, Vanaken en Mechele

Opstelling FC Porto

Casillas, Pereira, Marcano, André Silva, Telles, Herrera, Jota, Danilo, Otavio, Felipe, Oliver Torres

Bankzitters: Sa, Boly, Neves, Brahimi, Depoitre, Corona en Layun

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws