Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en KRC Genk

Brugse mascotte (Club Brugge - Anderlecht)

Zondagnamiddag wil Club Brugge in een uitverkocht Jan Breydel opnieuw aanknopen met een driepunter tegen KRC Genk. Beide ploegen speelden deze week Europees. Blauw-Zwart verloor woensdag met 1-0 van FC Porto, terwijl Blauw-Wit donderdag met 5-3 onderuit ging tegen Athletic Bilbao.

Michel Preud’homme kan tegen Genk niet rekenen op Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie), Laurens De Bock (patellapees) en Abdoulay Diaby (licht geblesseerd na eerste helft tegen Porto). Wesley Moraes is er na twee schorsingsspeeldagen opnieuw bij, maar zit op de bank.

Peter Maes moet het op zijn beurt stellen zonder geblesseerden Ruslan Malinovskiy, Holly Tshimanga, Jere Uronen en Dante Vanzeir. Terwijl Club dit seizoen in de competitie nog niet verloor thuis, wil het voor Genk maar niet lukken buitenshuis. Genk wist al vier uitduels op rij niet te winnen en slikte in al die wedstrijden ook nog eens minstens twee doelpunten.

Opstelling Club Brugge

Butelle – Van Rhijn, Poulain, Denswil, Cools – Claudemir, Simons, Vanaken – Vormer, Limbombe en Vossen

Bankzitters: Bruzzese, Mechele, Bolingoli, Pina, Gedoz, Wesley, Izquierdo en Vlietinck

Opstelling Club Brugge

Opstelling KRC Genk

Bizot – Castagne, Colley, Brabec, Wouters – Ndidi, Heynen, Pozuelo – Buffel, Bailey en Karelis

Bankzitters: Jackers, Nastic, Walsh, Dewaest, Kumordzi, Susic, Trossard en Mbwana

Speciale shirts owv 125-jarig bestaan

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws