Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Daarom start Mechele vanavond in de basis ten koste van Denswil’

Brandon Mechele (Club Brugge - Genk)

Mathematisch kan Club Brugge nog Europees overwinteren, maar die kans is enorm klein. Blauw-Zwart moet dan immers sowieso winnen in Leicester en thuis tegen Kopenhagen. Bovendien mogen de Denen dan morgen niet winnen van FC Porto en zelfs bij een gelijkspel wordt het enorm moeilijk om de derde plaats alsnog te bemachtigen. Michel Preud’homme wil vanavond dan ook geen risico’s nemen in de Champions League.

Volgens Club-watcher Guillaume Maebe van Het Nieuwsblad staat Brandon Mechele straks in de basis tegen Leicester City. De 23-jarige verdediger kwam – mede door een scheenbeenblessure – nog geen minuut in actie dit seizoen, maar mag naar verluidt zijn opwachting maken op het kampioenenbal.

De laatste speelminuten van Mechele in een officiële wedstrijd dateren van zondag 22 mei tegen KV Oostende, toen Club al zeker was van de titel. Stefano Denswil miste daarentegen nog geen minuut en zou bovendien licht geblesseerd zijn. Meteen ook de reden voor de enigszins opvallende keuze van Preud’homme. Hij wil de Nederlander de nodige rust gunnen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws