Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom lukt het volgens Degryse niet voor Club in de Champions League

Marc Degryse (analist) (2)

Club Brugge had gisterenavond in Porto meer verdiend, maar keerde helaas zonder punten huiswaarts. Zo staat de teller in de Champions League na vier speeldagen nog altijd op nul punten. Marc Degryse denkt te weten waarom het tot nu toe telkens fout liep voor Blauw-Zwart.

“Kijk, wil je als Club Brugge zijnde een kans maken in de Champions League, dan moet je het beste Club op de mat kunnen brengen. De kampioenenploeg van vorig seizoen”, legt hij uit in Het Laatste Nieuws.

“Dat is tot dusver in geen enkele van de vier wedstrijden gelukt. Door allerlei omstandigheden. Zoals blessures, een mindere vorm, schorsingen… Als het dan ook nog eens niet meezit en je maakt individuele fouten, dan betaal je in de Champions League de rekening.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws