Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Cools wanhoopt niet: “Nu verdien ik sneller een kans”

Dion Cools met megafoon (Club Brugge - Westerlo)

Dion Cools kreeg dit seizoen al heel wat speelkansen. De flankverdediger speelde al dertien wedstrijden in alle competities en doet daarmee nu al beter dan vorig seizoen, toen hij twaalf keer in actie kwam. Maar nu Laurens De Bock hersteld is van zijn blessure, dreigt de 20-jarige wel weer op de bank te belanden.

Maar een groot probleem maakt Cools daar niet van. “Sowieso is De Bock de nummer één op de linksachter. We zullen zien wat er zal gebeuren. Door mijn polyvalentie zal ik sowieso nog matchen spelen”, zegt hij in Het Laatste Nieuws. “Vorig jaar haalde ik vaak de selectie niet omdat Davy De fauw toen eigenlijk de vaste invaller op links of rechts was.”

“Het is aan mij om me zo goed mogelijk te tonen. Tot dusver heb ik laten zien dat ik meekan op dit niveau, zelfs in de Champions League. Als Laurens of Ricardo het slecht zou doen, wat ik hen natuurlijk niet toewens, verdien ik nu ook sneller een kans. Na mijn goeie periode heb ik nu wel het recht om te vragen waarom ik in dat geval niet zou spelen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws