Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans vinden zondebok voor achterstand tegen Leicester: “Hij kan dit niveau niet aan”

Club-fans met Jelle Vossen spandoek

Club Brugge wil koste wat het kost die vervelende nul wegwerken in de Champions League, maar voorlopig heeft het er alle schijn van dat dat niet voor dinsdagavond zal zijn. Blauw-Zwart kijkt bij de rust immers tegen een 2-0 achterstand aan.

In de openingsminuten voetbalde Club nochtans aardig, maar bij de eerste kans van The Foxes was het meteen raak. Dion Cools verloor het leer in offensief opzicht en dat werd in de aanval die daarop volgde van de thuisploeg meteen afgestraft door Shinji Okazaki.

Net toen de manschappen van Michel Preud’homme opnieuw een beetje beter in de match kwamen, maakte diezelfde Cools een penaltyfout. Zo’n kans moet je specialist Riyad Mahrez natuurlijk niet geven: 2-0. Club kon enkel reageren via een goed afstandsschot van José Izquierdo.

De massaal meegereisde Brugse fans beleven zo niet hun leukste avond. Zij ergeren zich tot dusver voornamelijk aan de matige prestatie van onze rechtsachter, die de voorbije weken – zij het op de linksback – nochtans een hoog niveau haalde.

UPDATE: in de tweede helft een véél beter Club, dat na een klasseflits van Izquierdo op zoek ging naar een punt. Het Blauw-Zwarte legioen kan dan ook met opgeheven hoofd terug naar Brugge reizen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws