Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans kraaien van de pret en loven sterkhouder: “Geef hem zijn kans en hij stelt niet teleur!”

Club Brugge mascotte duimen omhoog

Club Brugge heeft vrijdagavond uitgepakt met een 6-1 overwinning tegen KV Mechelen. Blauw-Zwart komt zo voorlopig op drie punten van leider Zulte Waregem, dat zondag op verplaatsing bij Standard speelt.

In een matige eerste helft was het Jelle Vossen die Blauw-Zwart vanop de stip op voorsprong trapte. Aan de overkant waren de bezoekers gevaarlijk op een corner, maar zowel Uroš Vitas als Ahmed El Messaoudi kregen het leer niet voorbij Butelle.

Véél meer animo in de tweede helft. José Izquierdo verdubbelde al snel de score, maar geen minuut later knalde Aleksandar Bjelica de 2-1 tegen de touwen. Een handvol seconden later was Club daar weer via de tweede van de avond van Vossen.

Op het uur kreeg ook KV Mechelen een strafschop. Dalibor Veselinović trapte echter te zwak om Ludovic Butelle te vloeren. Vier minuten na de elfmeter van de bezoekers sloeg Vossen opnieuw toe: 4-1. Ook Hans Vanaken deed zijn duit in het doelpuntenzakje.

En nóg was het niet gedaan. Na een héérlijke aanval trof – wie anders dan – Vossen opnieuw raak: 6-1! Jan Breydel genoot met volle teugen en had vooral lof voor de 4 (!) doelpunten van Vossen. Een mexican wave, ‘Allez Michel, chante avec nous’ en gezellige smartphone lichtjes maakten de avond compleet.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws