Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge traint op Standard

Michel Preud'homme (Club Brugge - KV Mechelen)

Veel tijd om stil te staan bij de glansprestatie tegen KV Mechelen heeft Club Brugge niet. Dinsdagavond wacht immers een nieuwe uitdaging in de Beker van België.

De voorbije twee seizoenen schopte Blauw-Zwart het tot in de bekerfinale. In 2015 bleken Michel Preud’homme & co met 2-1 te sterk voor Anderlecht, terwijl Standard eind maart met diezelfde score won van Club. Ook dit seizoen wil de landskampioen een gooi doen naar een twaalfde beker sinds het bestaan van de club.

In de achtste finales moet het dan wel voorbij Eupen. Door de lange verplaatsing (230 km) en omwille van het feit dat de match ‘s avonds plaatsvindt om 20u, werd besloten om te blijven overnachten in de buurt van Chaudfontaine.

Net zoals bij Europese matchen wordt er de volgende ochtend op verplaatsing getraind. Meer bepaald op Sart-Tilman, het oefencomplex van Standard. De Rouches trainen op hetzelfde moment op een ander veld. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws