Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge plant zondag indrukwekkend verjaardagsfeestje

Dion Cools met overwinningsgezangen (Club Brugge - Westerlo)

Op 13 november blaast Club Brugge 125 kaarsjes uit. Die dag valt helaas midden in de interlandbreak, waardoor Club besloten heeft om dan maar komende zondag te vieren. Voor de wedstrijd tegen KRC Genk staat er heel wat gepland.

Zo onthult Club op de officiële website dat er in een speciaal shirt gespeeld zal worden (zie onderstaande tweet). Op het shirt staan de trofeeën afgebeeld die Club in de voorbije 125 jaar wist te verzamelen.

En ook voor de supporters is er één en ander voorzien. “We vergeten niet dat de fans centraal staan in het verhaal van 125 jaar Club Brugge. Als kleine bedanking geeft Club tussen 13u30 en 14u30 een Happy Hour in alle kantines en het logegebouw van Club Brugge. Dat betekent dat je 50% korting krijgt op alle dranken in het stadion. Terwijl zorgt DJ-duo TierkratZ (Tomorrowland, Culture Club, Studio Brussel Switch) op het supportersplein met een Club-geïnspireerde set voor de perfecte opwarming!”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws