Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge laat zijn oog vallen op smaakmaker uit de Jupiler Pro League’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Halfweg de reguliere competitie is het opvallend dat van de Brugse spitsen enkel Jelle Vossen wist te scoren. Hij vond vijf keer de weg naar doel, terwijl Abdoulay Diaby en Wesley Moraes nog steeds droog staan. Tijdens de wintermercato is de kans dan ook groot dat Club Brugge op zoek gaat naar offensief geweld. En daarbij speurt het ook naar opportuniteiten in de eigen competitie.

Zo zou Blauw-Zwart interesse hebben in de diensten van Idriss Saadi. De 24-jarige Algerijn vond dit seizoen al 9 keer de weg naar doel voor KV Kortrijk. Naast Club heeft ook Anderlecht aangegeven dat het de spits van De Kerels graag de overstap ziet maken naar het Astridpark.

Volgens Sport/Voetbalmagazine informeerden beide topclubs al naar de voorwaarden van Saadi. Hij is echter nog steeds eigendom van Cardiff City, waar hij nog een contract heeft tot midden 2018.

“Op dit moment zijn er twee zekerheden”, klinkt het bij KV Kortrijk. “Idriss voelt zich fantastisch bij ons en wij zijn heel tevreden met hem als voetballer en als mens. Ten tweede huren wij Idriss tot het einde van het seizoen. Tot en met 30 juni moet iedereen eerst bij Kortrijk passeren.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws