Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge heeft veelbelovende doelman in het vizier’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge speurde afgelopen zomer al naar een nieuwe doelman, maar slaagde er toen niet in om onder meer Wouter Biebauw (KSV Roeselare) en Guillaume Hubert (Standard) te overtuigen om naar Jan Breydel te komen.

Het ziet ernaar uit dat de landskampioen tijdens de wintermercato een nieuwe poging zal wagen om een keeper aan te trekken. Zo weet HLN dat Club geïnteresseerd is in de 21-jarige Ethan Horvath. De Amerikaanse international is momenteel het nummer één van het Noorse Molde.

Voormalig bondscoach Jürgen Klinsmann gelooft dat Horvath dé doelman van de toekomst kan worden voor de VS. Blauw-Zwart wil met een nieuw sluitstuk de concurrentie voor Ludovic Butelle aanscherpen na Nieuwjaar. Horvath ligt nog onder contract tot eind 2018 bij Molde en zou ongeveer één miljoen euro moeten kosten.

Maak kennis met de reflexen van Ethan Horvath

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws