Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club Brugge heeft op dat vlak een achterstand in te halen op Anderlecht en Standard”

Vincent Mannaert interview (Club Brugge)

Club Brugge heeft de laatste jaren al heel wat stappen voorwaarts gezet, maar de honger om Blauw-Zwart verder te professionaliseren is daarmee niet gestild bij CEO Vincent Mannaert en voorzitter Bart Verhaeghe. Dat bleek op het galadiner ter ere van het 125-jarige bestaan, toen het nieuwe oefencomplex in avant-première werd voorgesteld.

In de zomer van 2018 wil Club zijn intrek nemen in een adembenemend oefencomplex in Westkapelle, te Knokke-Heist. “Er komt een indrukwekkend gebouw, twee verdiepingen hoog, strak van structuur, waar vanaf het seizoen 2018/19 de Brugse elite zich zal voorbereiden op wedstrijden”, klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

“Indoorhal, fitness, kleedkamers, auditorium, verblijfsruimtes, data-analyse, testmogelijkheden,… Niks bleef onverlet om de spelers – beloften, A-kern en de beste jeugd vanaf zestien jaar – er in de best mogelijke omstandigheden op een wedstrijd of een seizoen voor te bereiden.”

“Club Brugge had op dat vlak een achterstand in te halen op met name Anderlecht (Neerpede) en Standard (Sart Tilman). Ook Zulte Waregem nam al een nieuw oefencomplex in gebruik, terwijl AA Gent op dit moment zijn bouwplannen uitvoert. Het laat de terreinen aan de Waarmoezeniersweg aan de jeugd en verhuist naar de havenzone. Gent wil dat nieuwe oefencomplex al in de zomer van 2017 in gebruik nemen, Club mikt zoals eerder aangehaald op een jaartje later.” Ook in het stadiondossier lijkt er overigens goed nieuws op komst.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws