Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge had deze zomer bijna een opmerkelijke transfer gerealiseerd

Michel Preud'homme persconferentie (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge hield zich vorige zomer relatief rustig op de transfermarkt. Met Van Rhijn, Pina en Limbombe kwamen er drie nieuwe spelers. Michel Preud’homme wilde er wel nog een extra flankspeler bij, maar die kwam er uiteindelijk niet.

Mehdi Carcela koos immers voor Granada. “Toen Carcela afhaakte, hebben we heel even een plan B overwogen”, vertelt Preud’homme daarover. Het Laatste Nieuws benoemt dat plan B als ‘een ervaren ex-Rode Duivel van een ploeg uit Play-Off I’. De enige speler die aan die beschrijving lijkt te voldoen, is Thomas Buffel (KRC Genk). Tenzij het Standard van Jonathan Legear nog als Play-Off I-ploeg aanzien wordt.

Preud’homme bevestigt alvast het verhaal. “Maar net omwille van mijn enorme respect voor die speler, heb ik geen problemen willen creëren. Ik vond niet dat ik hem kon vragen om ons gedurende drie maanden uit de miserie te helpen om hem daarna misschien op de bank te moeten zetten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws