Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club Brugge en Izquierdo denken aan transfersom van 30 à 40 miljoen euro”

José Izquierdo (Club Brugge - Genk) (3)

José Izquierdo was afgelopen zomer gegeerd wild op de transfermarkt en dat zal komende winter niet anders zijn. De 24-jarige Colombiaan pakte immers uit met een fenomenaal doelpunt tegen Leicester City en zag dat bekroond worden met een nominatie voor de Goal van de Speeldag op het kampioenenbal. En ook in de Jupiler Pro League pikte de pijlsnelle flankaanvaller vrijdagavond zijn goaltje mee in de 6-1 zege tegen KV Mechelen.

Vincent Mannaert gaf donderdag aan dat Izquierdo tijdens de wintermercato alleen mag vertrekken als er een monsterbod geboden wordt. Jan Mulder denkt er het zijne van in zijn column voor HLN. “Ik was gevloerd. Na die verbluffende rush door bijna heel Leicester, had hij het voor elkaar gekregen een schot uit zijn rechtervoet te halen dat in de voorste kruising insloeg. Een raket!”

“Club Brugge en José Izquierdo denken nu aan een transfersom van dertig, veertig miljoen en een nettosalaris van vier miljoen, die verscheidene clubs uit de grote competities op de tafel gaan leggen. Misschien wel vijftig, om de concurrentie geen enkele kans te geven. Ik geniet mee, maar ben tevens huiverig voor een teleurstelling.”

(VIDEO) - Izquierdo pakt uit met absolute wereldgoal tegen Leicester

“Zou één bal in de kruising van een Joske de zakenmannen en sjeiks van AC Milan en Manchester City slap van verliefdheid maken? Er zijn gekkere dingen gebeurd: de zestig miljoen bijvoorbeeld, die Paris Saint-Germain aan Chelsea betaalde voor David Luiz. Deze rare snuiter voldeed in Frankrijk natuurlijk ook niet en Chelsea kocht hem terug voor een nog steeds hemeltergend te hoog bedrag van veertig miljoen.”

“Doe ook zo, Club. Denk groot en surrealistisch. Wees Joske. Laat deze kans niet liggen. Haal het onderste uit de kan. Smeed het ijzer nu het heet is. Open de onderhandelingen met de vreemde sjeik of tycoon boven de zeventig. Nee, doe maar tachtig.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws