Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge denkt aan spits van Dinamo Zagreb’

Vossen - Denswil - Poulain - Teunckens - Claudemir - Vormer - Butelle - Diaby - Pina (Club Brugge - Anderlecht)

Jelle Vossen maakte de voorbije weken enkele belangrijke goals, maar bijna halfweg het seizoen staan Abdoulay Diaby en Wesley Moraes nog altijd droog. Onrustwekkend, en daarom wordt er ook alsmaar luider gesuggereerd dat Club Brugge in januari nog een spits zal aantrekken.

De voorbije dagen passeerden al enkele namen de revue. Die van Carlos Strandberg bijvoorbeeld, maar ook andere doelwitten duiken nu op. La Gazette du Fenec schrijft dat Blauw-Zwart in januari Hilal Soudani wil wegplukken bij Dinamo Zagreb. De 28-jarige Algerijn is na dit seizoen einde contract en zou daardoor een goedkope optie kunnen zijn.

Soudani heeft in ieder geval wel al bewezen vlot te kunnen scoren. Hij is al aan zijn vierde seizoen bezig bij Dinamo Zagreb en daarin staat zijn teller op zes doelpunten in dertien competitiewedstrijden. Alles samen zit Soudani aan 41 competitiedoelpunten in 88 matchen voor de Kroatische topclub.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws