Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement oordeelt over speelkansen Izquierdo tegen Genk

jose-izquierdo-club-brugge-leicester-city

Na vijf weken blessureleed maakte José Izquierdo woensdagavond zijn wederoptreden voor Club Brugge. In de Champions League-wedstrijd op het veld van FC Porto speelde de Colombiaan dertien minuten mee.

Goed nieuws dus, want Club heeft Joske de voorbije maand uiteraard gemist en zondag staat er alweer een belangrijke wedstrijd op het programma. Dan komt KRC Genk op bezoek in Jan Breydel. Maar de kans dat Izquierdo dan al in de basis staat, lijkt heel klein.

“Hij zal heel waarschijnlijk niet kunnen starten”, geeft Philippe Clement aan in Het Laatste Nieuws. “De medische staf gaf ons de raad om José hier hooguit een kwartier te laten spelen. Hij mag nog niet in de vermoeidheidsfase gaan. We zullen zeer voorzichtig zijn met hem.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws