Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement ontgoocheld in Club-speler: “We hadden meer verwacht”

Vossen - Denswil - Poulain - Teunckens - Claudemir - Vormer - Butelle - Diaby - Pina (Club Brugge - Anderlecht)

Michel Preud’homme en Philippe Clement hadden in Porto een verrassende opstelling in huis, maar niet al hun keuzes bleken even succesvol. Aan de rust stuurde Clement dan ook al bij door Anthony Limbombe in de plaats van Abdoulay Diaby te brengen.

De Malinees leverde in het Estadio do Dragão helaas opnieuw een bleke prestatie op. “Je mag niet vergeten dat Abdou terugkomt uit blessure. Hij stond sinds lange tijd nog eens aan de aftrap. Daarom hadden we geen wonderen verwacht van hem”, is Clement aanvankelijk nog mild in Het Laatste Nieuws.

Maar de gelegenheidstrainer kan ook niet anders dan toegeven dat Diaby teleurstelde. “Maar dat we méér hadden verwacht, dat geef ik toe. Abdou zat niet in de wedstrijd, waardoor we geen hoge druk konden zetten op Porto.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws