Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement legt uit waarom Vossen, Vanaken en Limbombe op de bank zaten

Hans Vanaken (Club Brugge - FC Porto)

Club Brugge kwam in Porto met een vertimmerd elftal aan de aftrap. Michel Preud’homme en Philippe Clement kozen ervoor om Hans Vanaken, Anthony Limbombe en Jelle Vossen op de bank te zetten, waardoor Boli Bolingoli, Abdoulay Diaby en Wesley hun kans kregen.

Gelegenheidstrainer Clement kwam na de wedstrijd met een verklaring voor die opvallende keuzes. “We komen uit een drukke periode en het wordt ook nog druk”, klinkt het in Het Nieuwsblad. “De kern is veel smaller geworden.”

“Limbombe, Vanaken en Vossen hebben de jongste weken veel gegeven. Ze waren in onze laatste wedstrijd in Waregem al minder fris en we zagen dat ook op training. Het plan was om hen op het einde van de wedstrijd te laten invallen en het verschil te laten maken. Dat is bijna gelukt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws