Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Claudio Ranieri neemt het op voor puntenloos Club Brugge

Ranieri verrast: "Ik denk dat Club Brugge de Champions League kan winnen"

Club Brugge krijgt dinsdagavond een nieuwe opdracht voorgeschoteld in de Champions League. Met Leicester City treft het wel de leider uit groep G. De Engelse landskampioen heeft al tien punten verzameld en kan de volgende ronde al ruiken. Toch is Claudio Ranieri op zijn hoede voor Blauw-Zwart.

“Ik heb respect voor Club Brugge. Het is een goed team en ik kan niet begrijpen dat het nul punten heeft in onze groep. Club speelt goed, creëert kansen en heeft goede spelers”, citeert Sporza de coach van The Foxes.

“Wij krijgen de kans om door te stoten naar de knock-outfase in de Champions League”, gaat Ranieri verder. “Ik heb er veel vertrouwen in. Maar we beseffen dat we goed zullen moeten spelen als we willen winnen tegen Club Brugge. Daarna moeten we weer aan de slag in de Premier League (momenteel 14de, nvdr) en daar trachten onze positie te verbeteren.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws