Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Chapeau dat de supporters van Club Brugge Sterchele nog altijd in ere houden”

François Sterchele (Club Brugge)

Het is ondertussen al meer dan acht jaar geleden dat François Sterchele ons veel te vroeg verliet, maar nog altijd is in elke wedstrijd van Club Brugge de 23ste minuut de Sterchele-minuut. Het applaus van het Brugse publiek ligt Sterchele’s mama Marleen Boonen nog altijd nauw aan het hart.

“Dat de supporters van Club Brugge nu, acht en een half jaar later, nog altijd elke wedstrijd in de 23e minuut voor hem applaudisseren, zegt veel. Dat komt uit hun hart. Het moet zijn dat hij indruk op hen maakte. Anders zouden ze hem niet elke keer weer zo’n mooie hommage geven. Chapeau voor de supporters, dat zij François wel in ere blijven houden”, zegt ze in Sport/Voetbalmagazine.

De band met de rest van de club is volgens haar immers bekoeld. “Met Club Brugge zijn we niet meer in contact sinds er een nieuwe directie is. Onze abonnementen werden ons afgenomen, we werden niet meer uitgenodigd en we zijn met de vzw van François blijkbaar ook niet meer welkom op de fandag. Ik zal eerlijk zijn: we voelen ons aan de kant gezet”, aldus Boonen. Bij Voetbalkrant benadrukt Club dat het de voorbije jaren simpelweg geen aanvragen kreeg voor abonnementen of de fandag en dat mama Sterchele uiteraard nog steeds welkom is.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws