Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brusselmans lacht Club-supporters uit: “Losers!”

Herman Brusselmans (analist)

Herman Brusselmans staat nu niet meteen gekend als de meest tactvolle of subtiele columnist. De schrijver woont bovendien al jaar en dag in Gent en dat maakt ook dat hij Club Brugge niet zo genegen is.

De schrijver verkneukelt zich in zijn column in Het Laatste Nieuws over de nederlaag van Club Brugge afgelopen dinsdag op het veld van Leicester City. En daarbij richt hij zich vooral tot de supporters van Blauw-Zwart.

“Wat is het erg om supporter van Club Brugge te zijn”, klinkt het. “Nul op vijftien in Europa. Ha ha ha ha ha! Losers! Club Brugge in de Champions League zien spelen is zoals Christoff horen als leadzanger van Iron Maiden. Is zoals Lesley-Ann Poppe bekijken als was ze een lekker wijf. Is zoals in een pan schijten, er wat urine overheen plenzen, en roepen: ‘De stoverij staat op tafel!'”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws