Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse beloften kloppen Anderlecht

Club Brugge beloften in UEFA Youth League (Club Brugge - Leicester City)

Maandagavond stond er voor de beloften van Club Brugge een belangrijke wedstrijd op het programma. Tegen Anderlecht gaat het immers al van jongs af aan om méér dan drie punten. 

Sven Vermant stuurde de volgende 11 namen tussen de lijnen tegen de aartsrivaal uit Brussel: Teunckens, Schryvers, Verburgh (28′ Nuyts), Lemoine, Touba, Lynen, Van Landschoot, Kose, Fonkeu, Brodic en Osei-Berkoe (73′ Van Vaerenbergh). Paars-Wit koos voor Svilar, Faes, Doumbia, Kabasele, Vancamp, Denayer, Corryn, Foulon, Loua, Delcroix en Bernier. A-kern-spelers Harbaoui en Badji stuurden hun kat.

Aan de rust stond de brilscore nog steeds op het bord en dus was het wachten tot op het uur toen Osei-Berkoe het openingsdoelpunt voor zijn rekening nam. Toen Brodic een kwartier voor tijd de score verdubbelde, leek Club zijn schaapjes op het droge te hebben. Twee minuten later scoorde Nathan Kabasele echter al tegen. Zo werd het toch nog spannend, maar Blauw-Zwart hield stand en won dus met 1-2.

De Brugse beloften – die door de Youth League een druk programma hebben – doorbreken zo een negatieve reeks van 1 op 9 tegen Gent (1-5), Eupen (1-1) en Mechelen (3-2). Vermant en zijn manschappen springen door deze driepunter naar de derde plaats, op twee punten van leiders Gent en Genk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws