Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blind laat zich uit over Nederlandse Club-spelers: “Vooral hem vind ik een interessante speler”

Nederlanders bij Club op vlag

Het gaat goed met de Nederlanders bij Club Brugge. Ruud Vormer, Stefano Denswil en Ricardo van Rhijn speelden de voorbije weken allen op een hoog niveau, maar desondanks riep Danny Blind geen van hen op voor Oranje. De Nederlandse bondscoach geeft een woordje uitleg.

“Of de Jupiler Pro League te min is? Neen”, pareert Blind de vraag waarom de Blauw-Zwarte jongens niet geselecteerd werden. “De beste spelers zullen altijd een plek hebben in het Nederlands elftal. Ook als ze in België spelen. Als ze goed zijn, zijn ze goed. Ik zou wel gek zijn om anders te denken.”

“In mijn optiek zijn ze nu niet goed genoeg, maar het kan snel verkeren”, gaat Blind verder. “Ik zie Club Brugge elke week aan het werk. Niet altijd live, wel via televisiebeelden of het internet. Denswil en Van Rhijn hebben een basisplaats, maar vooral Vormer vind ik een interessante speler. Jammer genoeg speelt hij bij Club erg offensief.”

“Op die positie heb ik onder andere Sneijder en Wijnaldum voorhanden. Tja… Het zegt veel over het niveau van mijn selectie. Je ziet: we hebben geen slechte ploeg”, citeert HLN Blind.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws