Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blauw-Zwarte legioen vindt zondebok voor puntenverlies tegen Genk: “Wanneer houdt het op?”

Club-fans met Jelle Vossen spandoek

Club Brugge heeft opnieuw puntenverlies geleden in de Jupiler Pro League. Blauw-Zwart had overwicht tegen Genk, maar had het moeilijk om de Blauw-Witte muur te ontwrichten om tot uitgespeelde kansen te komen. Thomas Buffel en Jelle Vossen zorgden voor de doelpunten.

Club leek lang op een onverdiende 0-1 nederlaag af te stevenen, maar uiteindelijk was het Vossen die zijn ex-ploeg de drie punten alsnog ontnam. Invaller Wesley Moraes was nog dicht bij de 2-1, maar Marco Bizot ranselde in extremis het leer uit zijn doel.

Al had het wedstrijdverloop er ook helemaal anders kunnen uitzien. Scheidsrechter Nicolas Laforge weigerde immers om de bal op de stip te leggen toen Nikos Karelis net voor rust een duidelijke armbeweging maakte naar de vrijschop van Ricardo van Rhijn.

Opvallend: het is al de zesde keer in zeven matchen dat Michel Preud’homme & co een strafschop onthouden wordt: zie compilatievideo. Dat alles tot grote onvrede van de Club-fans.

Het doelpunt van Buffel

De gelijkmaker van Vossen

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws