Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anthuenis legt uit waarom Club Brugge dé uitgesproken titelfavoriet is

Dion Cools met overwinningsgezangen (Club Brugge - Westerlo)

Club Brugge begon matig aan het seizoen, maar na 14 speeldagen is er met zes punten achterstand op leider Zulte Waregem nog geen man overboord voor Blauw-Zwart. In de terugronde moeten Michel Preud’homme & co wel heel wat toppers op verplaatsing afwerken. Zo moet de landskampioen naar Standard, Gent, Anderlecht en Genk. Toch heeft Club volgens Aimé Anthunenis veel kans om zichzelf op te volgen als kampioen van België.

Al zijn daar volgens de analist wel enkele voorwaarden aan verbonden. “Als Diaby samen met Izquierdo opnieuw zijn niveau bereikt en Refaelov keert terug, is Club Brugge voor mij de favoriet voor een nieuwe landstitel”, klinkt het op de website van De Zondag.

“Ik vind ook dat je Diaby en Vossen moeilijk kunt vergelijken. Die laatstgenoemde is iets beter wanneer Club dominant is in een wedstrijd en veel in de zestienmeter van de tegenstander vertoeft.”

“Diaby komt op zijn beurt beter uit de verf als hij de ruimte optimaal kan benutten. De vorm van een aanvaller hangt niet alleen af van het persoonlijke niveau, maar ook hoe men bediend wordt. Vossen heeft dus nu niet definitief de bovenhand gehaald”, besluit Anthuenis.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws