Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Analisten zien Blauw-Zwarte toekomst rooskleurig tegemoet dankzij terugkeer Refaelov

Lior Refaelov (Club Brugge - Charleroi)

Naast de knappe 6-1 overwinning tegen KV Mechelen zorgde ook de comeback van Lior Refaelov voor een vreugde-uitbarsting in Jan Breydel. Blauw-Zwart heeft zijn Israëlische flankspeler immers gemist tijdens de voorbije maanden.

“Als Refaelov terug op niveau is, dan zit er ontzettend veel voetbal in Club Brugge”, vertelt Rick de Leeuw in de studio’s van PlaySports. “Veel meer eigenlijk dan het karakter van die club. Dan wordt het ook een slimme ploeg”, oordeelt de Nederlander.

Marc Degryse denkt zelfs dat de landskampioen met hem erbij een heel andere rol  had kunnen spelen op het kampioenenbal. “Je staat sterker als Refaelov erbij is en zijn topniveau haalt. We hebben Club niet meer het niveau van in de Play-Offs zien halen en in de Champions League moet je eigenlijk nog een stap zetten. Dat is niet gebeurd door de afwezigheid van Refaelov.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws