Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Analist heeft opmerkelijke verklaring voor niet-gefloten handsbal

club-fans-sjaals-club-brugge-leicester-city

Club Brugge verloor in Porto voor de vierde keer op rij in de Champions League, maar de wedstrijd had ook helemaal anders kunnen lopen. In de eerste helft had Club immers altijd een penalty moeten krijgen na een duidelijke handsbal in de zestien.

De scheidsrechter weigerde echter om de bal op de stip te leggen. Analist Gilles De Bilde denkt te weten hoe dat kwam. “In de heenmatch was het ook al hé, daar heb je een fase met een speler van Porto die voor rust had moeten vertrekken met een rode kaart na een kopstoot. Hier in de eerst helft had je ook een geval waar 99 keer op 100 penalty voor wordt gefloten. Ik vind het niet toevallig”, zei hij op Q2.

“Ik zeg niet dat er altijd een link is, maar Spanje en Portugal liggen naast elkaar. Vandaag had je een Portugese ploeg op het veld met een Spaanse arbitragetrio. Die link is er nu eenmaal wél. Waarom neem je geen scheidsrechter uit Roemenië of Polen of een ander land dat er helemaal niks mee te maken heeft? Iker Casillas is een Spanjaard en staat in doel bij Porto. Snap je wat ik bedoel?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws