Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zowel twee Club-spelers in Topelftal als Flopelftal van de Week

Zowel twee Club-spelers in Topelftal als Flopelftal van de Week

Club Brugge won afgelopen zondag voor de vijfde opeenvolgende keer van AA Gent. Blauw-Zwart pakte uit met een sterke collectieve prestatie, maar twee spelers sprongen er volgens HLN bovenuit. Twee anderen konden de krant dan weer niet bekoren.

Het Laatste Nieuws is van mening dat Ricardo van Rhijn en Ruud Vormer afgelopen weekend deel uitmaakten van de best presterende spelers uit de Jupiler Pro League. Voorts maken ook Van Langendonck (Westerlo), Kara (Anderlecht), Maric (Lokeren), Asare (AA Gent), De Ridder (Zulte Waregem), Peeters (STVV), Bailey (Genk), Coelho (Lokeren) en S. Diédhiou (Moeskroen) deel uit van de Ploeg van de Week.

Tomás Pina en Abdoulay Diaby belandden dan weer in de FLOP 11, net als Kaminski (Kortrijk), S. Sylla (Eupen), I. Diédhiou (Eupen), Hackenberg (Eupen), Djené (STVV), Totovytskyi (Kortrijk), Mercier (Kortrijk), Cases (Eupen) en Saadi (Kortrijk).

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws