Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zorgt Valencia-coach Prandelli eigenhandig voor Ryan’s terugkeer naar Club Brugge?

Mathew Ryan Blauwe Schoen (Club Brugge)

Het gaat niet goed met Valencia. De Spaanse club telt na 9 speeldagen slechts 9 punten en staat op een teleurstellende 15de plaats in La Liga. Tijdens de wintermercato zouden er dan ook enkele spelers mogen uitkijken naar een andere club, waaronder Mathew Ryan.

Sinds Cesare Prandelli aan de slag ging als trainer van Valencia heeft Ryan de strijd van Jaume Domènech verloren als tweede keeper van Los Che. Daardoor stond de ex-keeper van Club Brugge dit seizoen nog maar twee keer in het doel bij de Spanjaarden. Al had Ryan tussendoor ook nog te kampen met een vervelende knieblessure.

Volgens het lokale Plaza Deportiva mag de ex-Bruggeling tijdens de wintertransfermarkt op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Een situatie met én Alves én Jaume én Ryan in de rangen is immers niet houdbaar voor Valencia.

Zowel een definitieve verkoop als een uitleenbeurt behoren naar verluidt tot de mogelijkheden. Club Brugge volgt de situatie op de voet en denkt eraan om de voormalige publiekslieveling terug naar Jan Breydel te halen om de concurrentie aan te gaan met Ludovic Butelle.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws