Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zoon Preud’homme pakt uit met duidelijke sneer richting Gumienny

Guilian Preud'homme (zoon Michel Preud'homme)

Club Brugge geraakte zaterdagavond niet verder dan een scoreloos gelijkspel tegen Zulte Waregem. De match eindigde toen scheidsrechter Serge Gumienny Ricardo van Rhijn de kans ontnam om nog een vrijschop te nemen. De Nederlandse rechtsachter vond dat te muur te dicht stond en haalde dat meermaals aan, maar de ref wilde er niet van weten en beëindigde vervolgens de wedstrijd.

Dat alles tot grote onvrede van onder meer Dion Cools en Michel Preud’homme. En ook de zoon van MPH vond het optreden van Serge Gumienny – die zijn eerste partij van het seizoen floot – op zijn zachtst gezegd opmerkelijk.

“Knap die vanishing spray. Zo knap dat hij zelfs verdwijnt uit de ref zijn gedachten #7m! #wraken? #goodgame #zwaclu 🔵⚫️👏🏼”, klinkt het via zijn officiële Twitter-account.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws