Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waarom Vanhaezebrouck stiekem eigenlijk een Bruges Boy is

Hein Vanhaezebrouck (AA Gent)

Na de twee ruime Champions League nederlagen van Club Brugge was er hier en daar hoongelach. Ook bij supporters van AA Gent. Hun trainer – vroeger zelf een Club-fan – wil daar echter allesbehalve in meegaan.

“Ik ben supporter van Club Brugge. Het is te zeggen, in de Champions League”, vertelt Vanhaezebrouck aan Stadion. “Ik vind dat we moeten supporteren voor de Belgische ploegen in Europa. Mensen die zeggen dat Belgische ploegen niks te zoeken hebben in de Champions League, zijn mensen met een zeer kort geheugen.”

“Die mensen moeten zich laten onderzoeken. Vorig jaar deed AA Gent het fantastisch en het jaar voordien deed Anderlecht het ook fantastisch in een moeilijke groep. Ik vind dat we als Belgische ploegen het wel beter doen in de Champions League.”

Misschien doet het Vanhaezebrouck diep vanbinnen nog altijd een klein beetje pijn als hij de favoriete club uit zijn jeugd ziet verliezen. “Weet je, Hein is altijd supporter geweest van Club Brugge”, onthulde zijn ex-leraar Rudiger Verschoore vorig jaar nog in HLN. “Hij kwam altijd naar school met een sjaal van Blauw-Zwart. Ik zie hem ooit nog trainer van Club Brugge worden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws