Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen: “Van levensbelang in de Champions League”

Jelle Vossen op de bank

Club Brugge speelde zijn beste wedstrijd tot dusver in de huidige Champions League-campagne, maar de voetbalgoden waren Blauw-Zwart dinsdagavond niet gunstig gezind. Dat zag ook Jelle Vossen.

“Dat ik volgens velen de man van de match was? Dat is natuurlijk leuk om te horen, maar ik had hier toch veel liever met drie punten gestaan”, vertelt een teleurgestelde Vossen voor de camera’s van Q2. “We waren goed begonnen, met veel druk naar voren en konden Porto al snel in de problemen brengen. Onze voorsprong was dan ook verdiend.”

In de tweede helft tapte Porto echter uit een ander vaatje. “Toen zag je echt hun individuele klasse bovendrijven. We hadden zelf de kans op de 2-0 (via een afstandsschot van Vormer, nvdr), maar miste die jammer genoeg. In de Champions League zijn zo’n details van levensbelang. Toch is het heel zuur om in die laatste minuut nog te verliezen en het deksel op de neus te krijgen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws