Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen reageert op zijn vrije rol achter de spitsen

Jelle Vossen interview (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge miste vrijdagavond maar liefst zeven spelers en had tot overmaat van ramp ook nog eens drie zieken in zijn A-kern. Dat zorgde ervoor dat Michel Preud’homme zijn systeem wijzigde voor de match tegen Charleroi. Jelle Vossen kon zich daar wel in vinden.

“Dat ik baal na deze match is het minste wat je kan zeggen”, vertelt Vossen voor de camera’s van PlaySports. “In de eerste helft hadden we twee keer kunnen en eigenlijk moéten scoren. Maar dat hebben we dan nagelaten en dat is zuur.”

“We hadden de wedstrijd in de eerste 45 minuten goed onder controle. We gaven amper een kans weg, maar op verplaatsing moet je zelf je kansen afmaken. Het gevoel leefde bij ons nochtans wel om een belangrijke driepunter te pakken. En als er vandaag één ploeg verdiende van te winnen, waren wij het.”

Tot slot was Vossen wel blij dat hij zijn geliefde spel mocht spelen op Mambourg. “Die vrije rol achter de spitsen ligt me wel. Zo speel ik het liefst en konden we ook veel druk naar voren zetten, vooral in de eerste helft. Dat ik krampen had? Ik heb er geen problemen mee om hard te werken. Dat hoort erbij. Het is nu zaak om snel te recupereren, want de matchen volgen elkaar in sneltempo op.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws