Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer: “Niet alleen tegen AA Gent”

De Bock - Refaelov - Diaby - Vormer - Simons (Club Brugge - Charleroi)

Club Brugge heeft voor de vijfde keer op rij van AA Gent kunnen winnen. Ruud Vormer – die liep alsof hij vijf longen had – was volgens het overgrote deel van de Brugse aanhang de man van de match. De Nederlander was achteraf dan ook een tevreden man.

“Dit is toch fantastisch”, opent Vormer bij PlaySports. “Deze mentaliteit moeten we iedere wedstrijd tonen, niet alleen tegen AA Gent. Als we dit altijd kunnen brengen, kunnen we heel veel ploegen verslaan in België. En niet alleen in België, ook Europees moeten we dit brengen.”

“In de tweede helft werd het nog even moeilijk, maar dat weet je als je in een mindere periode zit”, gaat de middenvelder verder. “Ik kan de ploeg alleen maar feliciteren met de vechtlust die we vandaag aan de dag legden. Mijn complimenten voor alle spelers”, besluit Vormer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws