Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer breekt lans voor ploegmaat: “Hij verdient een selectie bij de nationale ploeg”

Vormer breekt lans voor ploegmaat Hij verdient een selectie bij de nationale ploeg

Club Brugge slaagde er op 15 mei 2016 in om zijn veertiende landstitel – uitgerekend tegen aartsrivaal Anderlecht – binnen te halen. Dat zorgde ervoor dat heel wat cruciale pionnen van Michel Preud’homme in the picture terechtkwamen. Bjorn Engels versierde een plaatsje bij de Rode Duivels, maar ook het Nederlands elftal liet naar verluidt zijn oog vallen op een Brugse sterkhouder.

“Ze hebben aan me gedacht”, opent Vormer in Humo. “Dat stond toch op het internet, dat bondscoach Danny Blind dat had gezegd. Maar ik heb zelf niemand gehoord”, foetert de middenvelder van Club Brugge. “Ze kijken niet naar België. Ik had verwacht dat Stefano Denswil er de laatste keer bij zou zijn. Zie ik die Van Dijk (Southampton, nvdr) op links staan, tja.”

Vormer is overigens van mening dat niet alleen Denswil zijn plaats bij het huidige Oranje heeft. Hij vindt ook zichzelf geschikt voor een plaatsje bij de nationale ploeg. “Ik kan dat aan. Maar ik weet hoe ze in Nederland over mij denken. Ze kennen mij van bij Feyenoord, waar ik niet speelde, en dan krijg je altijd weer dat negatieve sfeertje. Ach, ik lig er niet van wakker.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws