Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vincent Mannaert vergelijkt Wesley met Rode Duivel

Wesley met overwinningsgezangen (Club Brugge - Gent)

Michel Preud’homme gaf Wesley Moraes afgelopen zondag zijn tweede basisplaats van het seizoen. De 19-jarige Braziliaan speelde een verdienstelijke Slag om Vlaanderen en zag zijn beste doelpoging – na een redding van Jacob Rinne – op de paal strandden. Vincent Mannaert is alvast fan van de jonge aanvaller.

“Wesley is een type dat veel infiltrerende spelers rond zich kan gebruiken”, vertelt Mannaert aan HLN. “Net als De Sutter heeft hij het vermogen om te scoren, maar de flankspelers en de nummer tien kunnen ook profiteren van een targetspits als hij.”

“Dat soort spits maakt niet alleen goals, maar zorgt ook voor assists”, gaat onze CEO verder. “Je kan het vergelijken met wat Depoitre bij Gent deed, die bracht ook heel veel andere spelers in een scoringspositie. Benteke is ook een beetje dat type.”

“Atletisch heeft hij enorm veel potentieel. Ik herinner me de match in de Play-Offs op Genk van vorig seizoen. Daar ging Wesley in de eerste vijf minuten al in duel met Dewaest. Die werd meteen twee meter achteruit gezet. Dat doen er niet veel met Dewaest.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws